2017/1. Dönem Sınav Yerleri Açıklandı !

09 - 10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek 2017/1. dönem Açık Öğretim Liseleri(Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) sınav yerleri açıklandı. Sınava katılacak öğrencilerimiz sistemden öğrenci numarası ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerine ulaşabilirler.

Sınav giriş belgesine ulaşmak için tıklayınız.

Önemli Not: Sınava giriş belgeleri Internet Explorer’ da sorunsuz açılabilmektedir. Diğer tarayıcıları (Google Chrome, Mozzila, Opera vb) kullanıp da sorun yaşayan öğrencilerimiz sınav giriş belgelerine erişiminde Internet Explorer’ ı kullanabilirler.